FBTO autoverzekeringDe FBTO autoverzekering, is een verzekering bij een goede verzekeringsmaatschappij, die al sinds vroegere tijden erom bekend stond, niet alleen premies te incasseren, maar er ook voor verzekerden te zijn, als dat nodig is.

FBTO, wat oorspronkelijk staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge, is overigens gevestigd in Leeuwarden, en is eigenlijk een verzekeringsmaatschappij, die direct in contact staat met verzekerden, dus niet via tussenpersonen of assurantiekantoren.

Vergelijk FBTO autoverzekeringen

De goede FBTO Autoverzekering

De FBTO autoverzekering staat bekend als een erg goede autoverzekering, die we dan ook van harte kunnen aanbevelen, maar misschien nog belangrijker, ook om de goede prijs. En dat kan FBTO natuurlijk doen, doordat men geen gebruik maakt van tussenpersonen, die anders ook weer veel geld moeten verdienen bij het afsluiten van een autoverzekering. Doordat deze provisie wegvalt, kan de FBTO autoverzekering goedkoper zijn, sterker nog, het is één van de goedkoopste. En dat, terwijl er geen afbreuk wordt gedaan aan de dekking of de voorwaarden.

Eigenlijk kan je gewoon stellen dat de autoverzekering van FBTO, natuurlijk afhankelijk van wat je precies zoekt, gewoon één van de beste verzekeringen is. Zowel wat prijs betreft, als wat voorwaarden en dekking betreft. Bij de FBTO autoverzekering kan je zelf bepalen waar je voor wilt betalen, en waarvoor niet. Je kunt als het ware de verzekering helemaal zelf samenstellen, en nog mooier, ook weer op ieder willekeurig moment aanpassen. En een erg mooi onderdeel van de FBTO autoverzekering, als de auto binnen 3 jaar total loss raakt, of gestolen wordt, dan krijg je dat bedrag terug, dat je voor de auto hebt betaald. Dus niets dagwaarde of zo, maar gewoon wat je betaald hebt. En, als er onverhoopt iets mocht gebeuren, zoals een aanrijding of een deukje, dan zorgt deze verzekeringsmaatschappij ook echt voor een goede en snelle afhandeling, zodat je nooit lang op de vergoeding hoeft te wachten.

Vergelijk FBTO autoverzekeringen

Handige links

14 dagen bedenktijd

Voordelen van autoverzekering vergelijken

  • Bespaar tot wel € 120,- per jaar op uw autoverzekering
  • Vergelijk meer dan 15 verzekeraars
  • Eindelijk geen zorgen meer, en goed verzekerd zijn.
  • Simpel vergelijken, in minder dan vijf minuten.
  • Het beste aanbod kiezen, dat precies bij jouw wensen past.
  • Vergelijken zonder verplichtingen, en geheel gratis

Vergelijk autoverzekeringen van onder andere

Autoverzekering Vergelijken